Välkomna till Skattkärrsskolan och klass FA

Vi vill bara säga att vi ser så mycket fram emot att få träffa er allihop, särskilt alla barn! Nu räknar vi ner dagarna till skolstart 🙂

Första tiden i skolan kommer vi att ägna mycket tid till att lära känna varandra och skapa trygghet i gruppen. Vi kommer också att vara mycket ute (så se till att era barn har kläder för alla väder samt extra ombyten här i skolan. Glöm inte att namna alla kläder och skor!).

Den här bloggen är den främsta informationskanalen men ni kan också nå oss på telefon (nummer kommer snart) och e-post (som ni hittar på hemsidan) och ni är alltid välkomna att höra av er om det är något ni undrar!

Era barn kommer att få en mapp som skickas mellan hem och skola varje dag. Kolla alltid mappen! Någon av de första dagarna kommer barnen att få med sig viktiga papper hem och en del ska skrivas på och skickas tillbaka så snart som möjligt.

Om ditt barn blir sjukt ska detta anmälas via Dexter (054- 540 30 00).
Behöver ditt barn vara ledigt finns särskild blankett för detta!

Varma hälsningar Anna, Bibbi, Anette och Alexander